Hoş geldiniz!

Topluluğumuza Katılın..

Şimdi Kayıt Ol! Giriş yap

Hadis Hadis-i Şerif

alemextra

Admin
Admin
....

Resulullah (sav) (bir hadis-i kudsi'de) Rabbinden naklen buyururlar ki: "Bir kul günah işledi ve: "Ya Rabbi günahımı affet!" dedi. Hak Teala da: "Kulum bir günah işledi; arkadan bildi ki günahları affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir Rabbi vardır."

Sonra kul dönüp tekrar günah işler ve: "Ey Rabbim günahımı affet!" der. Allah Teala Hazretleri de: "Kulum bir günah işledi ve bildi ki. günahı affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir Rabbi vardır. Sonra kul dönüp tekrar günah işler ve: "Ey Rabbim beni affeyle!" der.

Allah Teala da: "Kulum günah işledi ve bildi ki. günahı affeden veya günah sebebiyle muaheze eden bir Rabbi olduğunu bildi. Dilediğini yap. ben seni affettim!" buyurdu."

Konuyu görüntüleyenler

Etiketler Etiketler
ahlak ve hadis-i şerifler en önemli hadis-i şerifler gönül rahatlığı hadis-i şerif günlük hayat için hadis-i şerifler güzel sözler hadis-i şerifler hadis-i şerif örnekleri hadis-i şerif ve anlamı hadis-i şerifler ile öğütler hadis-i şerifler ve açıklamaları hadis-i şeriflerde güzel ahlak hadis-i şeriflerin önemi hayat rehberi hadis-i şerifler i̇slam’da ahlak ve hadis-i şerifler i̇slam’da hadis-i şerifler i̇yi insan olmak hadis-i şerif kısa hadis-i şerifler peygamberimizden hadis-i şerifler peygamberimizin tavsiyeleri hadis-i şerif sabır ile ilgili hadis-i şerifler yardımlaşma hakkında hadis-i şerif
Geri
Yasal Uyarı Görmek İçin Tıkla

Radyo Now - Katalock - Site 04 - Site 05 - Site 06